Alla inlägg under april 2008

Av Linda - 22 april 2008 18:43

Idag har jag joggat en runda, superskönt. Alla irritationer rinner av.

Fick ett tips av en jobbarkompis idag, att hon brukar ha med en mat-termos i bilen med varm(fes-ljummen) mat. Detta ska jag omedelbart testa. Efter att jag har köpt en sån termos. Återkommer med rapport om detta. Tills dess får jag äta kåvsoppa i dagarna tre. Å va gott

Provade en ny smak på c-vitaminbrus idag. Granatäpple/lime. Den var god. Bara så ni vet...

Klart slut, på dagens extremt intressanta blogginlägg.

Av Linda - 21 april 2008 18:56

Örk vad trött jag är idag. Skulle vilja ut o springa för det är en härligt kväll. Men jag är helt slut. Det blir tidigt i sängen ikväll. Ska bara sticka en liten stund först.

Av Linda - 20 april 2008 14:29

Bilen är tvättat och sommardäcken är på. Så det jag hade tänkt göra i helgen är klart!

Har kommit förbi hälen på mina flipflopsockar. Längar tills dom är klara så jag kan ut o flipflopa!


Av Linda - 19 april 2008 19:11

Idag har jag haft en härligt dag! Med mycket hojkörning, supertrevligt stickmöte! och smaskig fika.

Det visade sig att mystery lace visst är en trekantig sjal. Hittade ett nytt mönster idag, så det jag stickade igår var nog bara en provlapp. Så idag har jag kämpat mig igenom första mönsterdelen. Stickat två rader fram och en tillbaka ungefär. Men med mycket tålamod lyckades jag till slut. Och jag tycker mer och mer om garnet för varje maska! Nu väntar jag med spänning på nästa del!

Tur att jag har lite o sticka på under tiden.  :-)


Av Linda - 18 april 2008 15:33

Till slut kom jag in på yahoo. Så det var ju bra.

Men sen blev jag så exalterad och råkade anmäla mig till Mystery Lace.  :-)

Och då var jag ju tvungen att köpa lite nytt garn. :-)

Garnet kommer ifrån Färgkraft och färgen heter Trollskog. Mysigt!

Jag köpte oxå en jättelång rundsticka för jag trodde det skulle bli en stor trekantssjal. Men det verkar bli en typ rak sjal. Det är jobbigt att läsa på engelska, är inte van vid det längre, så då läser jag inte så noga.  Sen stod det oxå att man skulle välja ett ljust garn... ja ja det blir nog bra.  :-)

Men jag fattar inte riktigt det här med yahoo, men det ger sig kanske med tiden.

Ikväll är det scifi på sexan igen. Hoppas dom inte visar samma avsnitt som dom redan visat en gång av stargate atlantis. Man tycker att det inte borde vara så svårt att hålla reda på.

Nu ska jag gå och förirra mig i Trollskogen!

Av Linda - 17 april 2008 17:12

Läntar tills på lördag. Då blir det stickmöte! Det ska blir så roligt. Och jag ska göra mitt bästa för att överföra sockstickningsglädjen. :-)

Försökte registrera mig på yahoo för sticka! har ju en grupp där. Jag vet inte riktigt hur det funkar. Men jag registrerade mig och fick ett bekräftningsmail och allt. Men jag kan ändå inte logga in. Blä vad tråkigt när det inte fungerar! Grr

Jag tror jag sätter mig och stickar en stund istället.  :-)

Av Linda - 16 april 2008 17:27

Hoppsan, har jag börjat på ett projekt till?  :-)

Efter en stunds funderande igår, vad jag skulle ha med på jobbet. Så kom jag fram till att jag ska sticka flipflop sockor! Alltså sockor som man kan ha i flipflopsen med delning mellan stortån och de andra tårna. Och garnvalet blev mitt fina regnbågsgarn. Det är slätstickade sockor så det är lagom enkelt att ha i bilen, går snabbt att plocka fram och lägga undan. Fast hälen kanske jag får sticka hemma. Vi får sen.  :-)

Idag har jag inhandlat ett tält och ett självuppblåsande liggunderlag. Till priset av: 580!!!!!! kronor. :-)

Det är ett fyrmannatält, så jag räknar med att både jag och hojen kan sova där, fast hojen får inget liggunderlag. Kanske en filt isf. Nu återstår bara att köpa en sovsäck, sen är jag klar för sommarens campingsemestrar.


Av Linda - 15 april 2008 17:10

Det blev slippery som fick äran att följa med på jobbet. Tog 10 min sticktid på lunchen. Kom fram till att det var lite krångligt att sticka det mönstret i bilen. Det var många papper att hålla reda på.

När jag hade stickat färdigt och skulle packa ner i väskan, så drog jag ur en sticka och maskorna rymde. Efter många svordomar lyckades jag fånga alla maskor (tror hoppas jag). Och när jag packade ner sticket så välte jag ut min kaffemugg i knät. Doh... Som tur är så är mina jobbarbyxor mörkblå, så det syntes inte så mycket och det torkade rätt fort. Men det blev en hel del svordomar till...


Ovido - Quiz & Flashcards