Alla inlägg under maj 2008

Av Linda - 15 maj 2008 18:02

Mitt mål för kvällens stickning är att sticka fram till hälen på första aprilsockan. Har typ 8-9 varv kvar o det går så låååångsamt. Men det är ändå rätt rolig stickning och det blir ganska fint. Så jag slippar på.

Idag på lunchen var jag så trött att jag powernappade istället för lunchstickade.

Det har kommit lite regn nu på eftermiddagen, o det luktar så gott ute (gödseln på åkrarna luktar inte längre) och det är så grönt o fint. Jag blir nästan lite lyrisk.  :-)

Av Linda - 14 maj 2008 18:21

En uddig pärlmudd är klar! Den blev lite väl tight för mig, så dom får nog blir till någon med lite smalare handleder. En kvar att gör alltså.

Idag såg jag en strandskatefamilj. Mamma o Pappa fågel med två små ullegulliga strandskateungar. Dom sa Pip! Pip! Så söta.

Av Linda - 13 maj 2008 18:58

Jag har träningsvärk.

Av Linda - 12 maj 2008 20:30

Då var årets vårrus avklarat. Sprang på 36 min och det är jag nöjd med. Nu är det hopp i duschen och sen i säng.

Av Linda - 11 maj 2008 18:54

Idag har jag dammsugit och klippt gräset. Och så har jag haft besök och en supertrevlig stickstund med kaffe och scones i solen! Härligt!

Här kommer en bild på mitt sommarpalats. Jag provade att sätta upp och plocka ihop det, så jag vet att jag klarar av det själv. Och det var inga problem.

Av Linda - 10 maj 2008 19:13

Ja, så här blev Mesilla. Jag är nöjd, men det är på gränsen till att den är för liten. Hade tänkt ha den på det supertrevliga kalaset idag, men den var alldeles för varm.

Vaxade hojen på morgonen så hon är så blank o fin, var ute o körde en runda. Superhärligt!

Av Linda - 9 maj 2008 18:35

I morse hade jag en konstig känsla. Jag kände mig stressad av att det snart var helg. Jag har så mycket som behöver göras. Städa, tvätta, tvätta o vaxa bilen, tvätta o vaxa hojen, födelsedagskalas, handla födelsedagspresent(i omvänd ordning), sticka, jogga, sova, klippa gräset, gräva i trädgårdslandet, bädda rent. ööörk. Det blev inte bättre av att skriva upp allt kände jag nu. Jag har hela dagen fått tänka aktivt att det är skönt att det är helg istället för stressigt. Undrar om det är vuxensymptom att bli stressad av ledig tid?

I dag fick jag oxå inbjudan till ravelry, jag är mc-chick där oxå. När jag hinner ska jag surfa runt där. En sak till att bli stressad för.  :-)

Jag har iaf tvättat hojen nu ikväll, t o m under sadeln, jajamensan! Imorgon ska hon vaxas (inte bikinilinjen ha ha ha).


Av Linda - 8 maj 2008 18:13

Nu är mesilla färdigstickad. Har inte provat den än...

Ska fundera på om jag ska brodera nåt på. Mönstret hade ju ringar o solar broderat på. Men jag vill nog isf ha hippieinspirerade blommor, men jag ska tänka lite på det. Jag hoppas den passar mig, jag ska på födelsedagskalas i helgen och då vore det kul om jag kunde ha den på mig, men vi får se.

Ovido - Quiz & Flashcards