Alla inlägg under mars 2008

Av Linda - 23 mars 2008 08:43

Jag var ståndaktig igår och höll ut (jag skrev stånd, hi hi hi)(moget :-) ) och stickade färdigt påsksockorna. Jag blev jättenöjd med dom, ett roligt och lätt mönster och alldelles påskgula. :-)

Så idag kan jag ju nästan med gott samvete börja på nåt nytt? Fast jag måste sticka färdigt tropicana eller domino för att börja på aprilmönstret eftersom stickorna är upptagna.

Av Linda - 22 mars 2008 17:13

Nu har redan aprilmönstret kommit. Det är ett mönster som jag har tittat på innan och haft på villstickalistan. Så det ska bli jätteroligt att börja på dom. Men sen håller jag ju redan på med tre par sockor... och en sjal... och en tröja... och sen ska jag sticka Talia har köpt garn och allt.  :-) och sen vill jag sticka Lace ribbon har ett jättefint garn till den.  :-)   Jag har fastnat lite i börjapånyasakerträsket, och ingenting blir färdigt just nu.

Mr greenjeans koftan har fått ett nytt hem. Den var sorgligt nog hopplöst för liten till mig. Jag har inte hört än hur den passade "på riktigt" på nya ägarinnan, så vi får se.

Det har snöat litegrand här, men inte så mycket, jag hoppas det kommer lite till så jag kan åka skidor och att det sen smälter bort på tisdag. :-)

Det blev oxå strömlöst igår kväll, mitt i sci-fi fredagen på sexan. När det äntligen är nåt på tv som jag vill se... hmpf!

Hm.. ska jag sticka färdigt nåt.. eller kan jag börja på nåt nytt... kanske bara en grej till... :-)

Av Linda - 21 mars 2008 13:58

Då har årets påskfrukost gått av stapeln. Det var supertrevligt! Jag är så glad att mina vänner ville komma o frukosta!  :-)


Av Linda - 20 mars 2008 20:16

Av Linda - 19 mars 2008 18:29

En påsksocka klar!! wohoo

Den blev stor, men inte så mycket. Den passar mig ganska bra. Supergosig o fin. Jag är helnöjd! Nu ska jag börja med den andra, men jag hinner nog inte få den färdigt tills fredag. Undrar om chefen godtar: Jag kan inte jobba idag, jag måste sticka färdigt en socka.  :-)  he he nej, det skulle nog inte vara så populärt.


Av Linda - 18 mars 2008 19:30

Pannkakor med socker o sylt o vaniljglass med choklad i. Det är vad jag åt till middag idag.  :-)

Supergott mums mums.

Och bläckpatron till skrivaren är beställt, så jag ska kunna skriva ut mönster på min egen dator. :-)

Och kanske ett och annat foto oxå. :-)

Av Linda - 17 mars 2008 18:55

Oj, det går fort att sticka sockor med tjockt garn. Men den blir ganska stor.  :-)

Det är ett roligt mönster och jag kommer säkert sticka det igen med lite mer genomtänkt garn. :-)

iofs jag är ju inte färdig med dom än.


Av Linda - 16 mars 2008 13:20

Det blev ett extra bonusmönster nu till påsk. Och som den lydiga sockklubbsmedlemen jag är :-) Så började jag genast sticka påsksockor. Jag hittade ett gult garn, det är lite tjockare än det skulle vara. Men jag tror det blir bra ändå. Nu vore det ju bra om jag kunde få dom färdiga till på fredag. Hm sen har jag ju ett och annat projekt till som jag håller på med...

:-)

Ovido - Quiz & Flashcards