Alla inlägg under september 2008

Av Linda - 14 september 2008 12:46

Igår blev mina vänner ordentligt gifta. Dom var så fiina så fiina! *liten tår i ögat*. Och riktigt kalas efteråt. Supernajs!

Av Linda - 12 september 2008 18:44

Kallt

Förkyld

Tråkig

Av Linda - 11 september 2008 16:03

Så här långt har jag kommit nu på slipovern. Jag är klar med mönstret som jag tänkt. Alltså man kan med mycket lite god vilja se att det är mönstret av linneor som slingrar sig runt. :-) eh.. Ja.

Men hittills blir den ungefär som jag tänkt, fast jag ville att mönstret skulle synas lite bättre. Nu är det bara att sticka klart resten. Jag känner att trollskogsgarnet har hittat sitt rätta mönster iaf. :-)

Av Linda - 10 september 2008 12:50

Har ni tröttnat på bilder på kjolen än? :-)

Nu är den iaf helt färdig! Woohooo!!


Av Linda - 9 september 2008 17:30

Nu ligger Claudia på blockning och jag har börjat sticka snodden till midjan. Jag tycker kjolen blir superfin! :-)

Jag är dock väldigt trött nu. Satt uppe och stickade färdigt till sena natten, och fäste trådarna och sen ville jag ju prova den. Kom inte i säng förrän tio över tio (mitt i natten för mig). Så idag har jag varit halvsovandes på jobbet.

Så nu tänkte jag ta 5 min (på den lilla visaren) i soffan, medan Claudia ligger och torkar. Zzzzzzzzzzzzzzzz

Av Linda - 8 september 2008 19:31

Om man har ytterdörren öppen och lamporna tända inne i 2 timmar på kvällen. Då kommer det in hundra miljoner myggor.

Så var det för mig igår. Men mina katter gjorde en god insats och fångade mygg så det stod härliga till, och jag smällde några muttrandes svordomar.

Men det finns alltid EN mygga till.

Av Linda - 7 september 2008 14:37

Raggsockorna till pappa är klara. Jag tror han blev rätt nöjd med dom. Mönstret är Thuja. Kommer nog sticka ett par till mig själv oxå, dom kändes himla gosiga.

Av Linda - 6 september 2008 11:34

Här jag spunnit lite garn, kass bild.

Detta är det mesta jag har spunnit på samma gång. Men nu börjar sländan bli tung så det känns svårt att spinna. Så nu ska jag ta av det från sländan och se hur långt det är. och börja fundera på färgning och vad jag ska sticka med det. Det blir nog några pulsvärmare tror jag.

Ovido - Quiz & Flashcards